domingo, 26 de abril de 2009

ESTIU DONES 2009




Des de la Universitat de Barcelona es promou una activitat de cara a l'estiu, a través de l'oficina de Projectes Institucionals-Els Juliols, i l’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), organitza enguany la II edició de la Universitat d’estiu de les Dones.

Objectiu :
oferir una formació alternativa en matèria d’igualtat de gènere que permeti actualitzar coneixements i intercanviar informació i opinions des de la perspectiva de gènere, i analitzar també des d’aquesta perspectiva temes d’actualitat que no sempre es tracten al llarg del curs acadèmic.

Dins del programa, el que trobo potser més interessant és el punt de
Les grans desconegudes: dones artistes – artistes dones , ja que és un altre posibilitat a l'hora d'ensenyar l'art des d'una perspectiva femenina i no des de la Història que s'apren sempre que és masculina totalment.

Us animo a reflexionar sobre aquest tema. Es pot donar classe de visual i plastica explicant exemples de dones i no nomès d'homes? Podem parlar de Mondrian, Van Gogh i Miguel Angel i parlar de Frida Kalho, Artemisa Gentileschi i Kiki Smith??

Diana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario