viernes, 22 de abril de 2011

III Congrés Internacional.Noves tendencies en la formació permanent del professorat



El Congrés pretén fer una revisió dels objectius i de les noves tendències que s'estan donant en el camp de la formació permanent del professorat, específicament de la gestió i planificació. També vol reflexionar sobre la seva aplicació en la societat educativa actual i del futur, i generar espais de diàleg permanent a través de xarxes que permetin conèixer i analitzar, des d'una perspectiva teoricopràctica, la situació actual de la gestió i planificació de la formació permanent del professorat.

Els objectius del Congrés són els següents:

Crear un espai per a l'exposició, el debat i la reflexió d'idees, experiències i investigacions, o per a altres aportacions sobre la formació permanent del professorat en el segle XXI i, específicament, sobre la gestió i la planificació.
Fomentar la comunicació i la col·laboració internacional en l'àmbit de la gestió i planificació de la formació permanent del professorat.
Analitzar l'estat actual de l'organització i gestió de la formació permanent a Europa i Amèrica Llatina, i buscar elements que permetin identificar les noves tendències de formació i les pràctiques que se'n deriven.
Presentar experiències formatives innovadores de gestió i planificació que s'estiguin duent a terme en aquest àmbit.
Desenvolupar una anàlisi sobre el futur de la gestió i la planificació en l'àmbit de la formació permanent del professorat.
Analitzar la generació de coneixement pedagògic mitjançant la formació des de l'àmbit de l'experiència docent.
Difondre els coneixements i les aportacions científiques resultants del treball realitzat en el Congrés.

El Congrés tindrà lloc a Barcelona, al Campus de Mundet de la Universitat de Barcelona, durant els dies 5, 6 i 7 de setembre de 2011.

Per a més informació: congresice@ub.edu

No hay comentarios:

Publicar un comentario